Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"zimnica"

Splićanin u staklenkama skrivao heroin

heorin
12.11.2011.
u 12:21

Pedesetogodišnjem Tihomiru Š. policija je pretražila stan. Pronašli su gotovo 100 grama heroina, skrivenog u dvjema teglama te digitalnu vagu

Tihomir Š. (50) iz Splita u istražnom je zatvoru zbog zlouporabe droga. Splitska je policija temeljem ranijih saznanja i sudskog naloga pretražila njegov stanu u Duvanjskoj ulici. Pronašli su 94,6 grama heroina i digitalnu vagu. Droga je bila skrivena u dvjema teglama. nakon završenog kriminlaističkog istraživanaj doveden je sucu istrage Županijskog suda u Splitu koji mu je odredio istražni zatvor.

Ključne riječi

Komentara 3

SP
spirit
17:35 12.11.2011.

brown sugar hahah

HR
hrvoje1932
21:02 17.11.2011.

Goispodine Mesicu ,hvala na vsem odovou,ali jedna primjedba,tko vali faschizam taj ga nije upoznao ili to ,simpatizirao je! mi se jos idanas u Njemackoj suocavamo s njegovim sljedbenicima,to Boze,politicari nisu bili \"informirani,ali ni komunisti nisu bili bebice! s tim Klanjajnjima samo izazivamo i jedni i drugi. ZRTAVA JE BILO DOSTA;NA OBE STRANE:s STROVANJEM 1

HR
hrvoje1932
21:08 17.11.2011.

Drogu uzimaju samo glupani i li uobolni. drogi bi morali pisati znanstvenici,ali nazalost i od njih poneki pokusava s drogom ,kupiti kucu na moru!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije