Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Splićanin oštetio tri beogradska vozila i zadržao registracijske pločice

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.05.2015.
u 12:48

Materijalna šteta koju je prouzročio na vozilima procijenjena je na 38.000 kuna.

Splitska je policija podnijela kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari protiv 43- godišnjaka kojega sumnjiči da je u rujnu prošle godine i u travnju ove godine oštetio tri vozila: Opel Zafiru, Toyotu Land Cruiser i Renault Megane beogradskih registracijskih oznaka.

Kod njega su pronađene registracijske pločice koje je skinuo s automobila i zadržao ih. Materijalna šteta koju je prouzročio na vozilima procijenjena je na 38.000 kuna.

>> Prijavljen jer je skakao po krovu vozila!?

Komentara 9

DP
Dule Pacoov
14:50 19.05.2015.

Heroj ,branitelj, mora da je ubijao Srbe ,pa sad presao na tablice sa kola,bravo ti si ponos hrvatskog puka.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:44 19.05.2015.

Taj unistava i Zg tablice, uskoro ce i Ri, Zd itd. Lik ima 43 godine.

GO
Gornjašica
13:09 19.05.2015.

Eh sada ćeš da platiš Srbima taj tvoj ljjepi učinak...Bilo bi ti bolje da si im oprao kola,nego što ćeš morati kredit dignuti da odplatiš...Želim ti da se izlječiš od mržnje i zlih namjera,učinaka,zlodjela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije