Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRALI NA IZJAVE
Povratak na članak

Sindikat policije: Neprovjerenom pričom dr. Sakoman stigmatizira rad cijele policije

Sindikat policije Hrvatske oštro osuđuje sve potencijalne nezakonite radnje policijskih službenika, no želimo naglasiti kako je prvo potrebno istražiti cijeli slučaj i utvrditi stvarne činjenice kako se ne bi nepotrebno bacala sjena na rad svih policijskih službenika koji svaki dan na dužnosti riskiraju svoje živote za naše sugrađane

Komentari 3

MU
mustafa13
16:51 24.01.2023.

Jedan test na droge to lako potvrdi, ali se bojim da bi ih palo daleko više policajaca od spomenutog "dvojca"... i to samo iu predmetnoj PP. Inače uvijek stanem na stranu Policije, ali ako sindikat brani narkomane u svojim redovima,, onda nek se ne čudi kao pura dreku. Treba se riješiti šljama iz svojih redova.

VL
LJ
ljeto90
16:25 24.01.2023.

Oni su samo u službi vladajućih nikako građana??.

VL
ZE
zeko386
16:08 26.01.2023.

..ono kad se bivši policajac trudi da napiše tekst u dobroj vjeri za kolegu...A Sakomanu jse ukazala zubić vila pa eto blebnuo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.