Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC SPLIT
Povratak na članak

Specijalizanti nisu prošli natječaj jer im je dokumentacija pogrešno isprintana!?

Interesantno je to da je kod svih ovih kandidata počinjena ista pogreška, što nam daje naslutiti da su u istoj fotokopirnici obavljali fotokopiranje

Komentari 5

DU
Deleted user
18:53 13.01.2019.

Naravno, ne možeš im e-mailom poslati skenirane ili fotkane dokumente, nego uhljebi iz administracije izričito traže fotokopije.

VL
DU
Deleted user
20:06 13.01.2019.

U eri nedostatka stručnjaka i ljudi uopće oni gluposti rade, kao da nisu mogli nadopuniti nedostatnu dokumentacuju! Jadna birokracija!

VL
DU
Deleted user
20:08 13.01.2019.

Koji idiotizam.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
23:04 13.01.2019.

Ali zašto nije zatražena dopuna dokumenta?! To rade svi normalni u svijetu...proceduralnu pogrešku se uvijek može ispraviti...sadržajnu ne može...mi smo majstori kompliciranja...ili je ipak neka muljaža u paketu?

VL
SA
samoborka
06:15 14.01.2019.

Tete u drzavnim uredima se ne znaju sluziti emailovima, a njihovi nadredjeni (kojih je dakako barem 50...ono, Drug drirektor,zamjenik Druga direktora, pa zamjenik zamjenika, pa strucni suradnik, pa zamjenik strucnog suradnika..itd) koji su vecinom polupismeni nisu ni pri volji ni u stanju organizirati i unaprijediti posao tim praznoglavim uredskim zenicama..A i treba sacuvati sva NEradna mjesta. Tako da..nikakvo cudo da je sve zavrsilo ovako kako pise u clanku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.