Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Spasilački toranj pao na prolaznika na plaži i usmrtio ga

Novi Vinodolski
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
09.09.2015.
u 16:27

Hrvatski državljanin rođen 1936. godine preminuo je na mjestu nesreće

Prolaznik na plaži u Novom Vinodolskom jutros je smrtno stradao nakon što je na njega pao spasilački toranj, izvijestio je DORH.

Do nesreće je došlo oko 8.45 sati kada je, iz za sada još neutvrđenih okolnosti, na plaži ispod hotela Lišanj došlo do pada spasilačkog tornja na hrvatskog državljanina rođenog 1936. godine koji je preminuo na mjestu nesreće.

Očevid na mjestu nesreće provela je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci uz službenike Policijske postaje Crikvenica. Okolnosti nesreće utvrdit će se provođenjem daljnjih izvida, priopćio je DORH.

>> Biciklist pao pod kotače autobusa i smrtno stradao

>> U prevrtanju traktora smrtno stradao 89-godišnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije