Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKET MJERA
Povratak na članak

Spas za građevinsku industriju: Australci bi mogli dobiti 40 000 dolara za izgradnju kuće

Prijedlog paketa mjera vrijedan je više od 13 milijardi dolara.

Komentari 1

NE
Nepokolebljiv
18:11 25.05.2020.

Sve sami strucnjaci za pokretanje ekonomije! Mogli bi donirati stotinjak dolara tjedno cugerima. Ovi bi sav novac potrosili na svoja omiljela pica, to bi zaposlilo tisuce u destilerijama, tisuce u staklanama ze proizvodnju boca, tisuce na proizvodnji cepova, desetine tisuca proizvodaca zitz za destilerije ili zita i hmelja za pivare. Transport bi eksplodirao i zahtjevao prosirenje cestovne mreze sto bi zaposlilo daljnje desetine tisuca u cestogradnji i industrijama djelova koji se ugraduju u ceste ..... bla, bla, bla. Tako razmisljaju neznalice!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.