Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovršni zakon
Povratak na članak

Spas za dužnike tek za godinu dana

Umjesto da spašava građane, vlast Ovršni zakon koristi kao predizborni alat: tempira ga za proljeće 2019. kad počinju izbori za Europski parlament i predsjednika RH

Komentari 7

Avatar mlijeko
mlijeko
13:30 09.01.2018.

A što je s onima koji imaju i primanja i imovinu i izbjegavaju vraćati dugove..imovina na djeci a plaće blokirane od HEP a, plina....jer nisu namjerno plaćali kako bi im racun namjerno bio blokiran da ne moraju vraćati dugove...

VL
MI
midea
13:18 09.01.2018.

Mogu oni govoriti i o 1000 novih zakona , jedna je stvar jasna , problem je samo u monetarnom sustavu koji je postavljen tako da se krediti ne mogu vracati , konstantno se zadužujemo a to vodi u bankrot !! Pametnome jasno a vecini građana koji ne izlaze na izbore ili glasaju HDZSDP+sateliti to nece biti jasno dokle god ne budu gladni ili im ovršitelj pokuca na vrata !

VL
MI
miso
13:41 09.01.2018.

Nije nikome jasno zašto milijun ljudi ne poduzme nešto da to s ovrhama odmah riješi!

VL
BL
bljak007
14:17 09.01.2018.

Ovrhe ostaju samo zato da nakon ovrha, uhljebi mogu kupiti te nekretnine za malu lovu. A narod neka bude na ulici bez krova nad glavom.

VL
GI
Giuliapersempre
13:26 09.01.2018.

Kakav ovrsni zakon, takav zakon ne postoji nigdje na svijetu, to je teski kriminal sto ovi rade. Zna se kako ide postupak stecaja, zakonskim putem i preko suda, koji vazi samo za ogromne sume kada neko poduzece ode u stecaj, a ovo izivljavanje na malome covjeku je ravno nacistickoj Njemackoj , tu pas ne bi zivio u tom logoru pod zandarima, sto ti otimaju djeci kruh iz usta, i on bi kidnuo u slobodu. Tu drzavu treba ugasiti, tu se covjek tretira ko zivotinja, nikakva ljudska prava nema, kao i da nije covjek nego stoka sa sisanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.