Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Španjolska Vlada kopira Slobodana Miloševića

Još samo fali da nakon španjolske policije i vojska “postupi po naređenju” i priča će biti gotova.

Komentari 29

Avatar debela koli
debela koli
12:44 07.10.2017.

Čekaj sad, Hrvatska ne priznaje pravo Kataloniji na otcepljenje? Kakvo licemerje!

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
12:12 07.10.2017.

Spanjolska Vlada postupa ispravno, ne moze se komadati zemlja narodu, i siriti etnicke ciste zabokrecine po Europi, to smo imali 40-ih, znamo kao se zavrsilo. Sve te zemlje imaju kaos u kuci i proganjaju druge etnije po svojim drzavama, od Poljske, do Balktickih zabokrecina, i Ukrajine i Balkanskih katastrofalaca. Tko zeli takvu drzavu na tlu Europe, treba ga izolirati isti cas i podici zid s njima da se ne mijesaju sa civilizacijom i ne sire svoju bolestinu po tudjoj kuci. Ovi bi dolazili u tudje zemlje, a oni nikoga ne toleriraju i ne pustaju u svoju kucu? E pa nece moci, bando, ako hocete biti sami i biti cete sami izolirani od svijeta.

VL
DE
desperadikus
12:48 07.10.2017.

Niko ne sme da nas bije osim nase milicije

VL
DE
desperadikus
12:48 07.10.2017.

Niko ne sme da nas bije osim nase milicije

VL
DR
Draš
13:27 07.10.2017.

Ma seru,kakav ustav i zakon,pa i Hitler i nacisti su sve radili po zakonu i zakletvi("ustavu "o rasnoj čistoći itd.).Povelja UN je iznad svakog ustava a ona garantira pravo naroda na samostalnost i gotova priča sve ostalo su laži i spinanje.

VL
Avatar mama mia
mama mia
17:23 07.10.2017.

A Katalonska kopira Tuđmana opet se našle dve budaletine koje ne znaju razmišljati dalje od nosa

VL
Avatar unačelu
unačelu
12:13 07.10.2017.

Uz onu čuvenu " niko nesme da vas bije"

VL
IM
Immanuell
12:15 07.10.2017.

Sličnost Španjolske i Jugoslavije je samo vizualna. Članak je tendenciozan i jednosmjeran i veze nema s realnošću. Aj da vidimo da se Barcelona odvoji kao grad država iz Španjolske i Katalonije. Da vidimo kako će reagirati katalonska policija. Katalonija nema status republke niti federativne ili konfederativne cjeline s ustavnim pravom na otcjepljenje kao što je Hrvatska sve to imala. Hrvatska je napadnuta od strane druge federativne cjeline kojoj je kao i Hrvatskoj ustavom zajamčeno osamostaljenje. Napadnuta je oštro, agresivno i beskompromisno silom koja nije ostavljala mjesta dvojbama o cilju napada; Srbija je htjela "osloboditi" Hrvatsku od Hrvata. Ovdje ništa slično ne postoji i prestanite pisati besmislice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.