Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE MASOVNO CIJEPLJENJE
Povratak na članak

Šostar: Zagreb bismo mogli procijepiti za dva i pol do tri mjeseca

Za treću fazu cijepljenja dogovoreno je s gradonačelnikom Milanom Bandićem da se otvori megacentar za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu

Komentari 10

Avatar abakus
abakus
09:35 18.02.2021.

Ma već ste vi Zagreb dobro procijenili (lapsus u naslovu sigurno nije slučajan) i ocijenili kako biste ga što bolje opljačkali... Kakva su vremena došla da ovaj besramnik ljudima nešto govori umjesto da se odavno zavukao u mišju rupu i nestao s vidokruga poštenim ljudima...

VL
TM
trade_mark
10:25 18.02.2021.

naglasak je na mogli BISMO. ali naravno da se to NEĆE dogoditi. pa znamo svi kako funkcionira zagreb.

VL
HA
HERCEGOVA@AC
09:44 18.02.2021.

"Zagreb bi mogli procijeniti u roku dva i pol-tri mjeseca", nisam razumio što bi to u Zagrebu trebalo PROCIJENITI

VL
ME
Meter
12:45 18.02.2021.

Sve futur i kondicional...

VL
PO
pole
13:02 18.02.2021.

Da li sa Ruskim cjepivom dolazi i par "plesačica" iz Ukrajine, za rođendan????!!!

VL
JO
jorgen
09:34 18.02.2021.

Ravnatelju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i bivšem pročelniku zagrebačkog Ureda za zdravstvo Zvonimiru Šostaru određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnje da bi na slobodi mogao utjecati na svjedoke, ali i ponoviti nedjelo zbog kojega se našao na meti Uskokovih istražitelja. U priopćenju na svojoj internetskoj stranici tužiteljstvo je ranije objavilo da Šostara i njegove suosumnjičenike tereti za zlouporabu položaja i ovlasti, primanje i davanje mita, pranje novca, zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, utaju poreza ili carine, povredu obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga, poticanje na zlouporabu položaja i ovlasti te pomaganje u zlouporabi povjerenja u gospodarskom poslovanju .Kada su neistiniti računi isplaćeni Zagreb je oštećen za najmanje 37,9 milijuna kuna, a Šostaru je za protuuslugu vlasnik tvrtke navodno platio troškove putovanja i ribolova, a članovima njegove obitelji troškove putovanja od najmanje 240.000 kuna. Kako bi prikazali da je iznos od najmanje 37,9 milijuna kuna stečen zakonito vlasnici tvrtke su s još pet osumnjičenih dogovorili ispostavljanje fiktivnih računa, nakon čega su ostali okrivljenici u više navrata osobno podizali ili nalagali podizanje gotovine na ime navodnih pozajmica, putnih i materijalnih troškova ili su vršili daljnja neosnovana međusobna plaćanja i potom podizali gotovinu, sumnjaju u Uskoku.

VL
EP
Epil
12:00 18.02.2021.

Mogli biste vi ZG protrovati, pardon procjepiti za 2 mjeseca, ali gdje cete naci toliko naivnih ovaca koje ce dragovoljno zrtvovati svoje zdravlje?!

VL
BL
bluescreen
09:49 18.02.2021.

Procijeniti???

VL
SA
SamoIstina
09:36 18.02.2021.

Ustupam svoju dozu nekom iz bulumente na vlasti, bilo u gradu Zg ili državnim, mogu je uzeti za svoje roditelje, ljubavnice, partijske sudrugove, za koga god žele .. Šostaru, hoćemo li i kada u Patagoniju??

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
09:55 18.02.2021.

aj ne lazi..imas podeblji dosje osoba kao sostar trebalo bi zabraniti javne istupe!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.