Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požeški HDZ

Šolić: Izbori za mjesne odbore pokazali da pada podrška SDP-u

HDZ Požega
Ljiljana Marić
02.05.2012.
u 11:26

– Može se zaključiti da je SDP ove izbore izgubio premda su osvojili najviše mandata – kazao je Ante Šolić

– Izbori za vijeća mjesnih odbora u Požegi pokazali su da SDP-u i Ronku dolaze lošija vremena. Na prošlim izborima prije četiri godine od 36 mjesnih odbora SDP je osvojio 34, a sada 24. Od 12 velikih mjesnih odbora u osam je SDP izgubio. Međutim, treba reći i da je SDP 52 mandata osvojio sa samo 254 glasa, dok je npr. HDZ-u da osvoji četiri mandata u MO Vidovci trebalo 200 glasova. Može se zaključiti da je SDP ove izbore izgubio premda su osvojili najviše mandata – kazao je Ante Šolić, predsjednik požeškog HDZ-a, na današnjoj konferenciji za novinare.

Dodao je da izborno povjerenstvo nije dobro izračunalo mandate u MO Babin vir jer su HDZ-u umjesto tri dodijelili samo dva mandata zbog čega su uputili žalbu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mlijeko
mlijeko
14:35 02.05.2012.

Ronko će odlično prolaziti dok još ima \"stare garde\" i \"autobusa iz Srbije\". A pasti će kada zbog minusa u gradskoj blagajni od 26 milijuna kuna-koje je dao Vladi Zecu da dođe na vlast , završi tamo gdje mu je i mjesto. U zatvoru. Hrvatska ima Sanadera, a Požega Ronka....

AD
adan
20:08 02.05.2012.

.\" Može se zaključiti da je SDP ove izbore izgubio premda su osvojili najviše mandata\" ..jako mudar zaključak

SI
SILO!
13:33 03.05.2012.

mlijeko... Sadnader je HDZ-ovac pa mu mogu suditi i da je nevin... SDP-ovcima se ne sudi... A i sve je to sa Zecom otišlo u zastaru! Ronko će izgubiti kad se sve političke stranke u Požegi ujedine i one \"presude\" Ronku... A to se neće dogoditi sve dok HDZ ima Šolića i uporno za gradonačelnika kandidira osobu s namjerom da ona izgubi, umjesto da naprave kompromis sa svima iz oporbe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije