Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno 'otkriće'

Šokirala se zbog toga što su joj liječnici pronašli u želucu nakon 6 mjeseci bolova

U želucu joj našli nalivpero
Foto: Youtube
1/6
03.07.2014.
u 16:53

Pacijentica se žalila na bolove čak šest mjeseci, a njezin liječnik opće prakse nije znao u čemu je problem

Tajvanski liječnici nemalo su se iznenadili kada su na rendgenu u želucu pacijentice (20) ugledali nalivpero dugo desetak centimetara.

Pacijentica se žalila na bolove čak šest mjeseci, a kako njezin liječnik opće prakse nije znao u čemu je problem, dijagnosticirana joj je depresija.

Nakon otkrića stranog tijela, liječnici su odmah krenuli izvaditi nalivpero iz pacijentičina želuca. Poslije su objasnili da su posljedice mogle biti kobne da je  ostalo još neko vrijeme u pacijentici, piše Shanghaiist.com.

Djevojka je rekla da ne zna kako je nalivpero završilo u njezinu želucu, ali da je moguće da je to posljedica jednog pijanstva.

>> Liječnici nisu mogli suspregnuti smijeh zbog toga što su morali napraviti ovom mladiću

>> 7 vrsta boli zbog kojih biste odmah trebali nazvati liječnika

>> 7 znakova o zdravlju koje vam šalje tijelo, a na koje ne biste smjeli odmahnuti rukom

Ključne riječi

Komentara 9

AJ
ajmo
17:02 03.07.2014.

Pa ti loči.

MO
modovisisajteMaraschino
13:06 04.07.2014.

samo 6 mjeseci? meni nisu znali (ili nisu ni pokušali) dijagnosticirati bolest pune 2 godine a sve sam bolnice obišla u Zagrebu i nema pretrage koje nisam prošla i svima je bilo sve u redu i ja sam po njima glumila. i onda mladi liječnik na pripravničkom stažu dijagnosticirao bolest bez da je gledao nalaze. da nije dijagnosticirao sad me najvjerojatnije ne bi ni bilo među živima...

Avatar Dumen
Dumen
09:28 18.05.2019.

Loša probava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije