Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi mislili da se šali

Šokirala se kada je vidjela što je muž napravio dok je bila na poslu

Muž srušio kuću dok je žena bila na poslu
Foto: Youtube
1/4
22.01.2015.
u 18:33

– Ne znam što se dogodilo. Ne znam ništa. Kada sam došla kuć, on je već bio na policiji – rekla je Diane za lokalne medije

Kada se Amerikanka Diane Andryshak iz Middletowna u New Yorku vratila s posla, ostala je u šoku jer je na mjestu njezine kuće bila samo ruševina. Naime, dok je nije bilo, njezin suprug je unajmio bager i sve sravnio sa zemljom. Diane je rekla kako sa suprugom, s kojim je u braku devet godina, nije bila posvađana pa je šok bio još veći.

– Ne znam što se dogodilo. Ne znam ništa. Kada sam došla kući, on je već bio na policiji – rekla je Diane za lokalne medije. Kako je izvijestila policija, 48-godišnji James Rhein unajmio je bager i srušio kuću, a iz pritvora je pušten uz jamčevinu od 300 dolara, prenosi The Blaze. Susjedi su ispričali kako je par renovirao kuću. Pitao sam ga u šali hoće li srušiti kuću buldožerom i on je rekao da hoće. Mislio sam da se šalio – ispričao je susjed Steve Belfiglio.

– Otišao sam na posao i, kad sam se vratio, vidio sam što je napravio – rekao je i dodao kako su u kući ostali svi kućanski aparati, kao i suprugina odjeća i lijekovi. U vlasničkim papirima kao vlasnica je navedena Diane, a u policiji kažu kako ona svom suprugu nikad nije dala dozvolu za rušenje.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Rhein je navodno ispričao istražiteljima da je kuća bila u takvom stanju da je se odlučio riješiti. No nije ispunio nikakve papire niti ishodio dozvole za to, s obzirom na to da su nadležne službe morale isključiti struju i plin. – Mogao je cijeli blok dići u zrak. Srećom, nitko nije stradao – rekla je susjeda Marina Cassidy.

Novinari koji su izvještavali o ovom događaju sreli su Rhena u kamionetu zajedno sa psom te su ga pitali za komentar. Rekao im je kako su on i Diane u braku te da se radi o zajedničkoj imovini. Kada su mu prenijeli policijsko izvješće da nije trebao srušiti kuću, rekao im je da je policija u krivu. Diane je našla privremeni smještaj kod prijateljice te je rekla kako još ne zna što će poduzeti.

>> Susjedi ostali u šoku kada su doznali kraj čega su živjeli 40 godina

>> Varala ga godinama s trenerom pa joj se ovako osvetio

>> Dječak se šokirao kada je vidio što je bilo u ormaru napuštene kuće

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
20:22 22.01.2015.

i ja sam ostao SOKIRAN citajuci clanak

DA
DARC2332
20:13 22.01.2015.

mozda je kuca bila pod ovrhom!!! pa sad se neka banka upise kao vlasnik...

EU
euzebije
21:01 22.01.2015.

Vlaga, sto bi drugo bilo!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije