Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŽIVIO NALET KAMIONA

Snimka koja ledi krv u žilama: Vozač skutera za dlaku izbjegao smrt

Foto: Screenshot
19.11.2019.
u 12:24

Vozač kamiona najvjerojatnije je izgubio kontrolu zbog naglog kočenja pri prevelikoj brzini i na skliskoj cesti

Skupljanje materijala koji svjedoče o prometnim biserima već su dulje vrijeme pravi hit na internetu. Društvene mreže pune su slika i snimki nevjerojatnih nesreća, kako na domaćim prometnicama tako i na prometnicama širom svijeta, a čiji su krivci vozači koji su ih izazvali, bilo zbog nepažnje ili zbog suludih poteza. Jedan takav šokantan video, koji svjedoči o nesreći koja je samim čudom završila dobro, izazvao je veliko zanimanje korisnika na popularnoj američkoj internetskoj stranici Reddit. 

Vozač skutera za dlaku je izbjegao smrt nakon što je kamion naglo skrenuo ulijevo i okrznuvši rubnik naletio na vozača te produžio u trak u kojem su se automobili kretali u suprotnom smjeru. Udario je u jedan automobil, dok se drugi, baš kao i vozač skutera, izvukao za dlaku. I dok je vozač samim čudom ostao neozlijeđen, skuter je potpuno smrskan.

Let me U this little turn from r/IdiotsInCars

Vozač kamiona najvjerojatnije je izgubio kontrolu zbog naglog kočenja nakon što mu se upalilo crveno svjetlo, na što sugerira i semafor s desne strane na kojemu se upravo u tom trenutku upalilo zeleno svjetlo za skretanje ulijevo. K tome, kočiti je počeo pri prevelikoj brzini, a otežavajuća okolnost bila je i skliska cesta.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:59 19.11.2019.

Bolje se rodit bez mooda nego bez sreće. Nevjerojatno!

LE
Levanto
13:01 19.11.2019.

Hohoho ----di gledaš i šta vidiš ti je pravo pitanje?

DU
Deleted user
16:01 19.11.2019.

Drugi rođendan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije