Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u jutarnjim satima

Šok u Umagu: Zaštitar se ubio na radnom mjestu

Splitska policija
Tino Juric/PIXSELL
20.09.2013.
u 17:36

Zaštitar Ejub Avdić istarskoj javnosti bio je poznat jer je jedno vrijeme bio predsjednik bujske podružnice Bošnjačke demokratske stranke Hrvatske

Zaštitar Ejub Avdić (46) iz Buja u četvrtak se u 10.40 sati službenim pištoljem ubio na radnom mjestu u Ulici sv. Petra u Umagu.

Glas Istre doznao je od Policijske uprave istarske da Državno odvjetništvo nije naložilo obdukciju muškarca koji je istarskoj javnosti poznat jer je jedno vrijeme bio predsjednik bujske podružnice Bošnjačke demokratske stranke Hrvatske. U svibnju je bio jedan od kandidata na listi koalicije IDS-a i Zelenog saveza za Gradsko vijeće Buja.

>>Smrt iz nehaja – predoziranu djevojku ostavio na stubištu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije