Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE STRUČNI NALAZ
Povratak na članak

Socijalna radnica zadužena za malenu Nikoll ne vidi propust, više neće raditi s djecom

Štefica Karačić smatra da je svemu naštetilo i to što je Ministarstvo izašlo ranije sa svojim nalazom da je u Centru bilo nepravilnosti

Komentari 8

CR
Crocirih
00:38 14.04.2021.

Da. Naravno. Nitko od njih neće odgovarati. Ništa drugo i nije bilo za očekivati.. Da se sjetimo: Dvogodišnje dijete je pet mjeseci pod nadzorom službe bilo maltretirano i na kraju ubijeno.

VL
CR
crocro
06:36 14.04.2021.

Nema toga što se ne može opravdati. I kada je jasno vidljivo da se ne može obraniti neobranjivo, onda pukne grom i raznese gol tako da se ne može ustanoviti da li je lopta ušla tamo gdje je bio gol ili je otišla pokraj gola. Ovdje se čuda događaju, ništa nije predvidljivo i sve je moguće.

VL
DU
Deleted user
05:15 14.04.2021.

Nadzor treba biti napravljen od neovisne struke o ne neke komore tj. kolege s posla.

VL
RO
roland
04:41 14.04.2021.

Stručni nalaz? Valjda se prvo radi obrada na policiji, a potom kod istražnog suca? Stručni nalaz može biti dio vještačenja kod sudskog postupka. Ne znam da li razumiju odredbe Zakona o kaznenom postupku, ali ovdje se ZKP nije primijenio, nego se s 10 dana odmaka piše stručni nalaz? U normalnoj državi sve ovo bi se radilo u uvjetima istražnog zatvora upravo iz razloga da se ne bi mogle štimati i narihtavati izjave, datumi, mjere, radnje i postupci. U normalnoj državi policija bi ušla u CZZS, uzeli bi dokumentaciju, službena računala, a socijalnim radnicima bi odredili istražni zatvor da ne bi bilo utjecaja na svjedoke.

VL
VE
vecernji5
01:37 14.04.2021.

Zar nema tisuća ljudi koji bi izasli na ceste i pokazali da ovo nece podnositi.

VL
GA
greko.avenger
07:25 14.04.2021.

I na kojem sad odjelu nece ništa raditi doticna osoba?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.