Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABAR POTEZ

Snježana je uživo upoznala svog heroja koji joj je pomogao tijekom oluje: 'On je sada dio moje obitelji'

Foto: Tomislav Fuš
1/2
23.07.2023.
u 21:17

Cijela scena izgledala je kao iz filmova, ispričala nam je Ivanova djevojka Krešimira koja je u tom trenutku bila u automobilu s Ivanom, čija je hrabra gesta spasila jedan život

Snježana je napokon uživo upoznala svog heroja, 25-godišnjeg Ivana, koji ju je prošle srijede spasio od olujnog nevremena koje je zahvatilo Zagreb. Podsjetimo, snimka njenog spašavanja obišla je cijelu Hrvatsku, kada joj je u pomoć priskočio mladić dok se držala za stup tijekom oluje.

Cijela scena izgledala je kao iz filmova, ispričala nam je Ivanova djevojka Krešimira koja je u tom trenutku bila u automobilu s njim. Kako je objasnila za Večernji list, par se u vozilu pokušao skloniti od oluje, a u jednom trenutku im je i jedna bandera prepriječila put dok su se sklanjali s ceste.

>> VIDEO Žena zapela u oluji, držala se za prometni znak: 'Prolaznik me spasio iz horora, hvala mu'

- Nismo ni slutili da će se u svega nekoliko sekundi vrijeme tako okrenuti. S obzirom na to da smo bili u automobilu, brže bolje krenuli smo tražiti zaklon od silnog drveća oko nas jer smo vidjeli da je olujno nevrijeme srušilo već dosta stabala - kazala je Krešimira.

- U tom trenu zapazili smo gospođu Snježanu kako se drži za stup. Izgledalo je kao da će ju vjetar odnijeti. Nije bilo nikakve dvojbe, istog trena zaključili smo da joj trebamo pomoći. Jednostavno nije postojala druga opcija. Ivan je u sekundi izašao iz automobila i odveo gospođu Snježanu u zaklon ispred najbliže zgrade, a na koncu se ispostavilo da je to zgrada u kojoj gospođa živi - kazala je.

POVEZANI ČLANCI:

A na pitanje je li se Ivan bojao, Krešimira nam jasno odgovara: - Moram priznati da je Ivan bio potpuno sabran i nije se bojao - rekla je Krešimira, a Ivan i Snježana ove su se nedjelje i susreli prvi put nakon havarije. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar babinjak1984
babinjak1984
19:56 23.07.2023.

Malo je takvih.Nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije