Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oluja srušila drvo

Snimili trenutak kada je biciklist za dlaku izbjegao smrt

Biciklist za dlaku izbjegao smrt tijekom oluje u Amsterdamu
LiveLeak
29.10.2013.
u 11:12

Vjetar u Amsterdamu jučer je puhao i do 136 kilometara na sat, dok je najveća brzina vjetra izmjerena na Vlielandu – 151 kilometar na sat.

Amsterdamski vatrogasci upozorili su građane da ne izlaze na ulice nakon što je tijekom oluje na jednu ženu palo drvo i usmrtilo je, javlja dutchnews.nl. U istoj ulici jedan je biciklist za dlaku izbjegao smrt, drvo se iščupalo iz korijena i palo točno ispred njega. Snimku ovog događaja možete pogledati u prilogu.

Jedan je vozač teško ozlijeđen nakon što je na njegov automobil palo drvo, a otpala grana ozlijedila je jednu osobu u Haagu.

Vjetar u Amsterdamu jučer je puhao i do 136 kilometara na sat, dok je najveća brzina vjetra izmjerena na Vlielandu – 151 kilometar na sat.

Zbog oluje u prekidu su željeznički i zračni promet.

U oluji koja je zahvatila Veliku Britaniju, Nizozemsku, Dansku, Francusku i Njemačku poginulo je ukupno 13 osoba.

>> Olujno nevrijeme odnijelo 13 života, vjetar puhao čak 160 km/h

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije