Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba voziti oprezno

Snijeg zabijelio biokovske vrhove

snijeg biokovo
Ivo Čagalj/PIXSELL
12.10.2016.
u 13:16

Prometovanje biokovskom cestom od ulazak u Tučepima moguće je sve do vrha Troglav, i nadalje do vrha Sv. Jure, najviše cestovne točke u Hrvatskoj.

Biokovske vrhove u noći s utorka na srijedu zabijelio je snijeg, a na najvišem vrhu Biokova Svetom Juri (1762 m) izmjereno je oko 4 centimetra, dok je temperatura zraka jutros bila minus 3 Celzijeva stupnja, doznaje se od dežurnog tehničara na odašiljaču HRT-a na Biokovu Petra Babića.

Prometovanje biokovskom cestom od ulazak u Tučepima moguće je sve do vrha Troglav, i nadalje do vrha Sv. Jure, najviše cestovne točke u Hrvatskoj.

Na cesti ima zaleđenog snijega pa se vozačima preporuča oprezna vožnja i obvezna zimska oprema.

>>Zabijelili se dijelovi Hrvatske. Pogledajte snježnu idilu u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije