Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
japan
Povratak na članak

Smrtonosni tajfun ubio devet ljudi, 340 teško ranjeno

Područje Osake bilo je najteže pogođeno snažnom olujom što je rezultiralo velikim brojem oštećenih zgrada i krovova, polomljenog drveća, srušenih dizalica te oštećenih vozila

Komentari 1

TM
trade_mark
09:59 05.09.2018.

nama treba jedan takav tajfun, da nas sravni sa zemljom i da se resetiramo. kod nas u HR treba krenut sve ispočetka, cijeli evolucijski postupak prirodnog odabira od amebe do majmuna. možda bi onda uspjeli napraviti i taj nikad ostvareni veliki iskorak od majmuna do čovjeka pa bi se konačno civilizirali i više ne bi glasali za hadeze i esdepe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.