Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrhtavanje tla

Snažan potres kod Dubrovnika: Osjetio sam podrhtavanje, uplašio sam se

EMSC
08.11.2019.
u 07:12

Epicentar je bio kod otoka Mljeta

Noćas, u 02 sata i 26 minuta seizmografi Seizmološke službe zabilježili su prilično jak potres s epicentrom kod otoka Mljeta, 39 km zapadno od Dubrovnika, objavila je Seizmološka služba.

Magnituda potresa iznosila je 4.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.  EMSC javlja da je potres bio 4,4 stupnja po Richteru.

"Osjetio sam podrhtavanje i bio sam uplašen", napisao je korisnik s Mljeta na stranicama EMSC-a. Jedan korisnik piše da je podrhatavanje bilo lagano, ali vrlo neugodno. "Treslo je 10 sekundi, bilo je strašno", napisao je korisnik iz Čitluka. Naime, potres se osjetio i u BiH i Albaniji.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
11:20 08.11.2019.

Cijele noći nisam spavao

GL
Glazbar
09:31 08.11.2019.

Dvije karte a na obje hrvatski grad Metković u BiH koja neozbiljnost. Ni članak o potresu nemožete bez greške napisati.

ZM
Zmajpri
09:20 08.11.2019.

Neznam care zasto si dobio 3 dislika, vjerovatno ljudi su ustali na trecu nogu a ne na ljevu, ali dobro meni dan tek poceo i vec si mi ga uljepsao 😂🙌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije