Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska oporba:
Povratak na članak

Smrtna kazna 
put je u građanski rat i kaos

Mnogi Turci vjeruju kako je Erdoğan sam izrežirao vojni udar. Na ulice je izveo islamiste koji se obračunavaju s kim stignu

Komentari 10

DU
Deleted user
10:06 21.07.2016.

Ma nek se medjusobno potamane,kaj nas to briga...

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
07:26 21.07.2016.

Erdogan je potpiso savez sa vehabijame iz Mahoce.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
07:32 21.07.2016.

Najveći dokaz za to da je sve bilo namješteno jeste upravo ekspresno smjenjivanje svih onih koji smetaju Erdoganovom režimu. Znači spisci nepodobnih su već odavno bili pripremljeni i samo je se čekala odgovarajuća prilika da se počnu hapsiti i smjenjivati.

VL
MM
maqy.miqa
11:26 04.08.2016.

Da li je točno da je jučer spomenuto da Milanović se zalaže za smrtnu kazniu ?

VL
MX
Mister X
00:26 22.07.2016.

Smrtna kazna put je u građanski rat i kaos; je podmukla laž Koliko država i u Americi maju smrtne kazne i ništa od toga što tvrdi oporba koja je samo zainteresirana da zajaši na vlast i to uz pomoć silee podvale i pomoći iz vana !

VL
MX
Mister X
00:18 22.07.2016.

Smrtna kazna put je u građanski rat i kaos; Državni udar pobune i vojni neposluh i suradnja sa Kurdima je put u demokraciju i slobodu koju svi priželjkivamo Turcima. Nitko se ne buni u demokracijama što je produženo izvanredno stanetane u Francuskoj . I to gdje nije ni približno se to dogodilo što se događa i dogodilo u turskoj !!! Da se vojska pobunjenici doćepa atomski raketa poid svoju kontrolu. I naprave kaos ili koju pošalju zna Moskvu ako im se ne preda vlast. Ša da oni pokažu što je demokracija ! I koliko im jed to bitno da podjele turskom narodu !!!

VL
DU
Deleted user
08:00 21.07.2016.

Losa propaganda i sponzori vojne diktature i dalje napadaju žrtvu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.