Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE ISTRAGU
Povratak na članak

Smrt Palestinca (22) izazvala reakcije u Izraelu: Policajac iz blizine pucao, tvrdi da je imao nož

Palestinska novinska agencija WAFA napisala je da je Palestinac pogođen s četiri metka. Izraelski vojnici spriječili su palestinsku hitnu pomoć da dođe do mjesta događaja, prenosi agencija

Komentari 3

Avatar uputnik
uputnik
17:58 04.12.2022.

Potpuno opravdana likvidacija jednog teroriste.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
13:38 04.12.2022.

Tu se ne radi o ubijenom ˝mladom i nedužnom palestincu˝ kako novinar pokušava insinuirati već o teroristu koji je napao nožem svoje sugrađane i koji je srećom zaustavljen na vrijeme

VL
HO
homofobic
00:54 04.12.2022.

Osoba ima REZ na GLAVI dubok ili plitak uopce nije vazno! Osoba s nozem u ruci je pokojnik bez diskusije! Otvoriti vrata necijeg auta s ljudima u autu i napasti nekoga nozem???? O cemu se ovdje raspravlja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.