Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO VIŠE POLICIJSKIH VOZILA

Na Viru pronašli mrtvu ženu, supruga u šoku odvela hitna pomoć

Ilustracija
Marin Tironi/PIXSELL
25.08.2023.
u 20:50

Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Za sada ništa ne upućuje na kazneno djelo.

Mrtva ženska osoba pronađena je u kući na Viru. Njenog supruga odvela je hitna pomoć. Na lokaciji je bilo i više policijskih vozila. 

Riječ je o starijoj ženskoj osobi koja je imala medicinskih problema i bila je na kisiku, kako neslužbeno doznajemo.

Kako doznajemo od zadarske policije tijelo preminule ženske osobe pronađeno je danas nešto prije 12 sati. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Za sada ništa ne upućuje na kazneno djelo. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mona Lisa
Mona Lisa
21:15 25.08.2023.

Pronađena nešto prije podneva. Starija, bolesna. I sad?! to "brejking njuz" 🙄

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:35 25.08.2023.

Naložena je obdukcija, ali u susjedstvu i vatra za roštilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije