Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj iz Međimurja

Smiljana Srnec i službeno okrivljenica: 'Jasmina je ubijena s dva udarca tupim predmetom'

Smiljana Srnec dolazi na ispitivanje
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/8
21.02.2019.
u 13:29

Srnec se sada osnovano sumnjiči da je u ljeto 2000. u obiteljskoj kući u Palovcu usmrtila svoju sestru

Smiljana Srnec (45) više nije osumnjičenica nego okrivljenica. Kako je rekao glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić, počeo je teći rok od osam dana za žalbu na rješenje o istrazi.

Donošenjem rješenja o provođenju istrage u postupku S. Srnec nije osumnjičenica, nego je prema zakonskoj terminologiji sad riječ o okrivljenici koja se osnovano sumnjiči da je u ljeto 2000. u obiteljskoj kući u Palovcu usmrtila svoju sestru zadavši joj dva ili više snažnih udaraca tvrdim predmetom po glavi.

Pogreb Jasmine Dominić:

– Time joj je nanijela višestruke prijelome u području glave, što je prouzročilo njezinu smrt. Istraga će se nastaviti nakon pravomoćnosti rješenja koje smo izradili. Okrivljenica i njezin odvjetnik imaju se pravo žaliti, pa treba prvo riješiti pitanje žalbe, a zatim se može nastaviti s provođenjem istrage, odnosno konkretnim ispitivanjem svjedoka i provođenjima drugih istražnih radnji – rekao je Galić. 

Smiljana Srnec dolazi na ispitivanje
1/11

Komentara 9

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:25 21.02.2019.

Život ove žene-monstruma praktički je sa ovime završio.. Svijet bez nje na velikom je dobitku. Obilježena je zauvijek, ušla je u anale zločina, i svi će od nje samo prezrivo okretati glavu, izbjegavati bilo kakav kontakt s njom.. Od nikakvogg problema, ona si je uništila vlastiti život.

TR
tratincica68
14:09 21.02.2019.

Eto sve je rjeseno.sad joj dajte 50 godina zatvora i sve ok.

SC
schwertransport
14:01 21.02.2019.

Ova zena ne zasluzuje slobodu do kraja zivota, u tamnicu je treba baciti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije