Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Službenik koji je Petraču omogućio telefoniranje udaljen s dužnosti

petrač
Arhiva VL
18.09.2009.
u 16:24

Službenik je udaljen s dužnosti, a prijeti mu i kazneni progon zbog zloporabe položaja i ovlasti. Sad i Petraču prijeti ukidanje povlastica.

Zatvorski službenik koji je u četvrtak Hrvoju Petraču omogućio telefoniranje službenim telefonom iz svoga ureda viši je stručni suradnik za tretman, doznali smo iz neslužbenog izvora.

Službenik je udaljen s dužnosti, a prijeti mu i kazneni progon zbog zloporabe položaja i ovlasti. Riječ je o teškom prekršaju koji je aktualizirao pitanje Petračeva penološkog statusa.

Prema napisima medija, Petrač već neko vrijeme pokušava dobiti premještaj u zatvor poluotvorenog tipa, a volio bi i imati mogućnost otići s obitelji u šetnju izvan pulskog zatvora.

U međuvremenu je u javnost dospio podatak da Petrač redovito odlazi na tretman kod poznatog liječnika Stanislava Peharca. Sad i Petraču prijeti ukidanje povlastica.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
20:46 18.09.2009.

Koja muljaža i laganje javnost do besvjesti . Šta se zaista radi malo ništa nemaju slobodnjaci.. Telefonom iz zatvora daje naredbe i upute koje onda niži od Generala izvršavaju. Pozitivno za pravosuđe zato tako \"funkcionira\", jel nakon izvršene naredbe opet posla za policiju odvjetnike vještake i suce. Samo naivni misle vjeruju da je pozitivno zatvoriti sve kriminalce i gotovo . Svi ovi gore bi bili bez super unosnoga posla . Vjerujem da sama država zaradi i na tuđem kriminalu milijardu

KI
kiseljali
17:59 18.09.2009.

pa šta ako je i telefonirao? pa drugi zatvorenici dilaju drogu po zatvorima..rade čuda! šta se toliko u javnosti povlači petračevo prezime po novinama, pa toliki mafijaši su u politici u rh da im petrač nije niti do koljena! o njima niti slovca! da sam na njegovom mjestu samo bih zapisivao i bilježio svaku nebulozu, svako maltretiranje bi bilo zabilježeno i naplaćeno! šta je petrač uopće napravio da je u zatvoru? oteo zagorčevog sina! koga je oteo?! čijeg sina?! zašto?! petrač kao nema para!? tko je i šta je uopće taj zagorec?! Petrač je rekao striktno ovo: Zagorec me molio da prodam dragulje vrijedne 17 milijuna DEM!! ovdje mora biti smak svijeta, ovo ne vodi nikako na dobro! užas u prljavoj selendretini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije