Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksualno uznemiravanje
Povratak na članak

Slučaj Matanić: 'Pravosuđe bi trebalo reagirati'

Komunikacijski stručnjak Tomislav Levak, predavač na Odsjeku za kulturu, medije i menadžment Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, kaže da je, ukoliko je točno ono što je objavljeno, Matanić s isprikom i kajanjem zakasnio, ako za takve postupke prava isprika uopće može postojati

Komentari 8

PL
plotto
13:53 08.04.2024.

Kad pogledam tu njegovu blesastu facu.Lik je kao prvi kod nas počeo uvoditi lgbtq kinematografiju.Kao rekli mu : - Dalibore ti moraš snimiti film,nešto na temu lgbt zajednice .Sad ti je to najnovija moda u Hollywoodu i onda kad oni tebe tamo zapaze, zvat će te da dođeš i postat ćeš slavan ! To je taj smiješni lik !

VL
ME
MediciKM
08:04 08.04.2024.

Interesantno je kako vlada zavjet šutnje u medijima. A da je neki desničar u pitanju....ajme majko moja ne bi bilo portala koji ne bi bio kirurg u siciranju slučaja.

VL
IG
IgorY
15:49 08.04.2024.

Ništa to nije novo, ali zašto se šutjelo do sada ? Svi su to znali, ali valjda njega kao manekena lijevice nije se smijelo dirati. Da je neštzo takvo učinio netko sa imalo desnim pogledima na život i svijet već bi se spremala lomača. Samo bi bilo dileme oko lokcije. Kompletna lijevica na ovo šuti. Znači moji mogu tvoji ne mogu. Toliko i o rijekama pravde.

VL
DU
Deleted user
07:11 08.04.2024.

Sad ve konacno Danilo Serbedzija biti glavni u Havcu.

VL
DU
Deleted user
07:09 08.04.2024.

Komunikacijski strucnjak je to super objasnio tako da znate muskarci nemojte se udvarati zenama jer cete zavrsiti u zatvoru.

VL
DU
Deleted user
06:47 08.04.2024.

Najbolja mi je fora kad na tv komentiraju zene koje sigurno nikad nisu dobile lascivnu poruku.

VL
DU
Deleted user
06:43 08.04.2024.

Neka se zrtve jave sta se skrivaju ako su mislile sutjet onda nisu trebale unistit covjeka i obitelj.Ako je neku silovao neka tuze.Lascivne poruke su nista.Ocito neka nije dobila ulogu pa se sveti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.