Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slučaj Matanić pokazat će jesmo li kao društvo evoluirali od 'ličkog rukovanja'

10.04.2024. u 10:34

Svane li i taj dan, tek u tom kontekstu može mu se "honorirati" da je "napravio puno (umjetničkih) uspjeha za ovu zemlju" – kako licemjerno tvrdi u svom pokajničkom obraćanju

Komentara 12

JM
JMN
11:19 10.04.2024.

Slučaj Matanić je već sve pokazao, a to je da krkanluk i razvrat nisu rezervirani za određeni svjetonazor. Ako je nešto rezervirano za određeni svjetonazor, to je onda medijski imunitet i državno financiranje jeftine kulture koja slavi liberalni svjetonazor i bez zadrške ponižava konzervativni svjetonazor. A taj navodno superiorno univerzalni liberalni svjetonazor je, kao što vidimo iz priloženoga, smokvin list za krkanluk i razvrat. Samo je malo drugačije upakiran. Matanić je jedan od vjerskih vođa u tom svijetu, zato se i pojavljuje uz sve woke simbole i zato je mogao 10 (!) godina nesmetano prakticirati svoj perverzni životni stil. I sigurno nije jedini. On je samo jedan od onih najbahatijih i najmoćnijih pa se raspištoljio. Većina ih je puno lukavijih od njega koji igraju oprezno po sitno pa im se neće nikada ništa dogoditi.

AT
ATG
12:41 10.04.2024.

O "ličkom rukovanju" smo slušali mjesecima, a ovo se već polako gura pod tepih, uz glasnu tišinu glumačkih i lijevih krugova. Inače, ljigavac Matanić je porijeklom iz Like i mislim da se većina časnih Ličana srami ovog lika. Sve je napravio da pljune na Liku čak i u svom ljigavom filmskom trabunjanju.

LL
lijepa_li si
12:24 10.04.2024.

,,samoproglašeni borac protiv nasilja nad ženama,, do jučer je ova ljiga bila sinonim samosvjesnog, empatičnog, progresivnog, liberalnog, uspješnog ljevičara koji je s visoka docirao ,,krkanima,, drugarce su se otimale tko će mu dodirnut skute, zadivljeno komentirat njegovu genijalnost, a najbolje med njima i uslikat se s ovim gle čuda ,,samoproglašenim borcem,, ..i da nam živi, živi rad..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije