Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slučaj Kuščević ili prenamjena Hrvatske u Hadezestan

Ne znam ima li ijedne javnosti, desne, srednje, lijeve, ekstremne... u kojoj je pozitivna odjeka – negativnog je bilo koliko hoćeš – imao prijedlog HDZ-a po kojem bi smijenjeni i za kriminal osumnjičeni bivši ministar uprave Lovro Kuščević, koji je izgubio imunitet u Saboru, u istom tom Saboru trebao postati član Odbora za zakonodavstvo!

Komentari 8

DU
Deleted user
10:51 28.09.2019.

Kuscevic je plenkovoceva slika vladanja hrvatskom i hrvatima...na zalost

VL
RE
REYAM
11:11 28.09.2019.

Gosp. Ivkošiću, Kolinda je isto tako rekla da upravo sada nije lijepo u Hrvatskoj reći da je netko Hrvat. A što se tiče prava SUBNORA, bilo bi zanimljivo vidjeti što bi se desilo da je u nekoj koloni sjećanja stao na put predsjedniku republike.

VL
ST
stefj
11:28 28.09.2019.

Ne znam što su ljudi očekivali. Pa da li je ikada ijedan uhljeb ostao na cesti bez prihoda? Nije nikada. Zato ovo i je raj za uhljebe, uhljebistan... Nema to veze samo sa HDZ-om, ima veze s političkom elitom. Nitko iz HDZ-a, SDP-a, HNS-a, HSLS-a, GLAS-a, IDS-a, itd nije ostao bez posla. Jednom uđeš u te srtukture i osiguran si do kraja života, ako si malo "sposobniji" onda si osigurao i generacije... I onda se netko čudi što struka masovno napušta Hrvatsku? Što ima toliko filozofa i tako malo radnika? Pa svatko tko radi osjeća se kao totalna budala... Em mu uhljebi uzmu 70% svega što zaradi, a ako je slučajno uspješan, uzmu mu i puno više te uz to dobije i javnu medijsku osudu. Uz to, sadašnji uhljebi mu već jedu mirovinu, a kada do nje dođe, neće ostati ništa od nje... Zato su uhljebi toliko protiv ukidanja tih rupa bez dna, poput HZMO-a, HZZO-a, HZZ-a, i ostalih, to su samoposluge novca za uhljebe... Zamislite da umjesto "solidarnosti" imamo mirovinu kao štednju. Koliko bi onda uhljebima bilo teže doći do tog novca. Koliko bi zakona trebali promijeniti, koliko bi razloga trebalo izmisliti, koliko bi nezadovoljnih trebalo umiriti i kupiti. Ovako s par crnih rupa je puno jednostavnije, kada se uzima s jedne hrpe, uvijek možeš nekoga okriviti da je on krivac što ne možeš uzeti više...

VL
VR
Vrac666
13:14 29.09.2019.

Država kakvu nijedan narod nebi poželio

VL
GE
gec51
12:27 28.09.2019.

znači ,po vama onaj tko je izgubio nekoga u ratu ne podliježe hrvatskim zakonima.Ja sam mislio da ga država na neke druge načine obeštećuje.

VL
LI
lipica
16:41 28.09.2019.

Malo kruha malo kobasice, na to se svode gospodinovi komentari.

VL
EJ
Eja
09:17 29.09.2019.

Pupovac uopće nije tako neškodljiv kakvim ga prikazuje Ivkošić. Naime, za čovjeka koji, zajedno s sjajno raspoređenom petom kolonom u Hrvatskoj, dosljedno i sustavno provodi Memorandum II SANU može samo onaj koji ne vidi što se iza brda valja, ili je i sam sastavni dio te pete kolone. U svemu tome su razni plenkovići poput Kosorice, Sanadera, Mesića, Jandrokovića... samo korisni klaunovi.

VL
PE
pežo
16:13 29.09.2019.

bahatost i nemoral hdz na djelu - sada ostaje dvojba jesu gori ovi koji su ga predložili ili ovaj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.