Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slučaj Čavajda: Počinje li život začećem ili odlaskom iz ženama nesklone domovine?

Je li riječ o potresu, dronu ili pak sudbini jednog djeteta i njegove majke, sustavu svejedno, sustav na sve nepredviđene okolnosti reagira podjednako: kaosom, dezorganizacijom, dehumanizirajuće i prekasno

Komentari 13

ZO
zoranos
00:47 19.05.2022.

Odgovor na pitanje iz naslova je odavno dala znanost! A i svaki liječnik mora položiti Hipokratovu zakletku (pročitajte originalnu, a ne prepravljenu - citiram originalnu:"... Isto tako neću dati ženi sredstvo za pometnuće ploda....") Dakle sve je jasno i to tisućama godina, a to što neki žele nešto drugo i što to nešto žele pravdati lažima i manipulacijama je njihov problem! The end! O čemu mi raspravljamo u 21.st? O tome da rode donose djecu kako bi umirili nečiju savjest? Doslovno mi danas imamo robovlasnički sustav gdje je žena vlasnik svog nerođenog djeteta i može sa njim raditi što želi - kao sa robom i to u 21. st! U vremenu kad sve znamo, kad imamo kontracepciju u svakom dučanu pokraj čokoladica kod blagajne ... Jel treba dalje uopće diskutirati o ovome???

VL
DL
Dvanaest__legija
08:49 19.05.2022.

Ubijanje nerođene djece je monstruozan čin koji se ničime ne može opravdati!

VL
ZV
zvezdomor
09:12 19.05.2022.

renči da opet lupetaš o nečemo što ne znaš

VL
TE
tek
07:22 19.05.2022.

Nije mi jasno zašto živite u državi koju ne volite, odite u svoj voljeni Beograd a nas ostavite na miru

VL
WU
wushusenior
08:35 19.05.2022.

A možda i odlaskom žena iz domovine kojoj su nesklone, poput tebe Renči?

VL
LL
lijepa_li si
09:18 19.05.2022.

naša domovina je previše sklona svakojakim personama. naša domovina ima najširi spektar socijalnih prava. naša domovina s obzirom na izdvajanje za zdravstvo pruža daleko kvalitetnije usluge od većine zemalja! samo u našoj domovini je moguće blatit i pljuvat i uzimatt novce od iste. kvislinzi, parolaši i toliki organi sve to znaju, činjenice su lako provjerljive...no družina iskonstruira slučaj, pa ga po onoj goebelsevoj multiplicira, iz dana u dan ponavlja...sve dok laž običnu kao fakat navode. gdje je intelegencija, gdje je avangarda, gdje su akademici, crkva....da kažu dosta!

VL
KO
Kološanin
09:26 19.05.2022.

Roditelj + adresu + OIB = početak života. Čemu bespotrebna pitanja? Samo primjenite formulu gospođe Benčić.

VL
PM
p.milovic.1
17:59 19.05.2022.

Mirela će na novim izborima biti nova saborska zastupnica. Naravno s lijeve strane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.