Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISTEMSKI RIZIK

Slučaj Agrokora: Umjesto tržišne ekonomije, dobili smo preobražaj u crony kapitalizam u najgorem obliku

30.12.2023.
u 19:36

Todorić je u jednome u pravu: umjesto da demontiraju (i njegov) rodijački kapitalistički model upravljanja, kontrolori kolapsa zadržali su mnoge njegove karakteristike

Komentara 3

BJ
bjmaro
22:25 30.12.2023.

Jadni AP , kriv za sve . Kapitalizam je bio i ostao okrutan sustav koji ipak donosi napredak. Ja neznam niti jedan ugodan kapitalizam uključivo Švedsku

NO
nogobus2
20:17 30.12.2023.

"crony" kapitalizam? Tj. Rodjacki kapitalizam. A koji to kapitalizam nije "crony"? Kineski? Americki (tj.Zidovski)? Ruski? Btw. - zaboravili ste spomenuti AP-a koji je ovo i zakuhao.

Avatar Crni labud
Crni labud
20:43 30.12.2023.

Tržišni kapitalizam definitivno nemamo. Imamo nekakav etatističko-tajkunski model pod kontrolom AP-a i sumo borca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije