Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sredstvo naplate kazne
Povratak na članak

Slovenski ustavni sud odbacio žalbu Agrokora: Zapljena dionica Mercatora bila zakonita

Time je odluka o zapljeni dionica kojom se zapravo onemogućuje prijenos Mercatora na grupu Fortenova postala pravomoćna

Komentari 5

RE
reborn
20:56 05.06.2020.

Slovenci opet rješavaju stvari na svoj uobičajeni način... Ranije je to bilo pljačka štediša ljubljanske banke (za što su na kraju izgubili spor), zatim brisanje iz registra građana ako se nisu izjašnjavali da su slovenske nacionalnosti (te s time vezani gubitak građanskih prava), zatim okupacija svete Gere i posezanje za drugim dijelovima hrvatskog teritorija, a sada - nacionalizacija privatne imovine zapakirana u obliku bezobrazno visoke kazne. U Sloveniji ništa novo...

VL
AN
antiekstremist
18:42 05.06.2020.

Slovenci se ooet zaigrali. Koliko puta su dobili po nosu i još im nije dosta.

VL
DU
Deleted user
07:18 06.06.2020.

Ako ovo završi na međunarodnom sudu još bi mogli proglasiti slovenski sud mafijaškim zar im opet to treba a toliko su toga izgubili

VL
DU
Deleted user
18:45 05.06.2020.

Pssst! Predizborna je kampanja i ne bi trebalo previše o ovome. Ovo je veliki poraz Betmana i Supermana i Velikoj Volođe o kojem ne želimo slušati previše.

VL
KI
Kimo
20:46 05.06.2020.

Bravo zdravko dogovore treba postivati. A hrvati ko hrvati samo traze neke rupe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.