Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARBITRAŽA
Povratak na članak

SOVA okrivila Tonina za otkrivanje slovenskog varanja u arbitraži

Slovenska sigurnosno-obavještajna agencija i slovenska politika problem ne vide u tome što su slovenski arbitar i agentica varali, nego što su uhvaćeni, a sada je sve to objavljeno

Komentari 6

ST
stormrider
13:36 26.11.2019.

Dajte Toninu Azil!

VL
Avatar Croatino
Croatino
12:15 26.11.2019.

Dragi susjedi Slovenci, najprije se medjusobno dogovorite dali ste varali na arbitrazi ili niste. Nakon toga cemo biti spremni za bilateralni dogovor. Sa ovom novom "aferom" ste srusili sve argumente u vezi arbitraze, vidljivo za sve EU-clanice. Tako da nebi trebali usporavati ulazak HR u Schengen, javno se sramotite.

VL
ST
stjepanbalkan
21:32 26.11.2019.

SOVA okrivila Tonina za aplaudiranje pokušaju balkanskog varanja i obmanjivanja u arbitraži, jer ovaj europski politićar Matej se smije, izrugava i plješće kada čuje da vanka schengensko susjedno pleme ne priznaje međunarodno važeču presudu EU arbitraže.

VL
GA
Gastarbeiter2
22:18 26.11.2019.

Ja sam mišljenja da bi najbolje rješenje bilo da prepustimo cijeli Piranski zaljev Slovencima i to kao dobri susjedi i pravi Europljani. Uz uvjet da naši ribari mogu nesmetano ribariti. Još uvijek će nam ostati dovoljno mora. Ni sa ovim što imamo ne znamo što ćemo.

VL
BA
barbaizamerike
20:02 26.11.2019.

Drage Slovenke i Slovenci uvik ste dobrodosli na nasu dugu obalu I mi Vam nismo krivi sto imate tako malo obale a nije ni malo jer Vas nema puno I svi idjednon mozete stati u Vas zaljev I sta ce Vam vise a turisti zeljni mora neka idu u HR

VL
DU
Deleted user
23:47 26.11.2019.

Imaju li novine kakve autentične dokumente koje dokazuju nešto?? Ako da - objavite ih. Nek Hrvati znaju kako i od koga su izvarani u arbitraži. Velim - ako je sve istina što je na tu temu napisano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.