Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus
Povratak na članak

Slovenija: I dalje visok broj zaraza, Pahor i Janša pozivaju na cijepljenje

Samo nas veća procijepljenost može izvući od sve većeg trpljenja, rasta smrtnih slučajeva, opterećenja zdravstvenog sustava i osjećaja nemoći, naveo je u apelu javnosti predsjednik države Borut Pahor.

Komentari 2

AA
aabbcc
15:46 12.11.2021.

Slovenci zaostali nikako da dostignu ni broj cijepljenih ni broj zarazenih u drzavama sa vecim brojem cijepljenih i zarazenih..

VL
LE
Lezerni
13:15 12.11.2021.

Pitanje redakciji: Ovu covid propagandu objavljujete svaki dan, a zasto ne objavljujete niti jedne vijesti o svakodnevnom velikim prosvjedima protiv covid mjera i potvrda u svim vecim gradovima SLO? Nije valjda da ne smijete? Admine, odbij! Ovo je sasvim legitimno pitanje redakciji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.