Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.06.2014. u 12:00

Vesna Pusić izazvala je mali incident na arbitraži zbog granice u Haagu

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova, izazvala je mali incident u utorak u Haagu na arbitraži zbog granice kada je njezin automobil blokirao izlaz iz sudskog dvorišta dok je davala izjavu novinarima. Novi list piše da je zbog toga na hrvatsku šeficu diplomacije verbalno nasrnuo član slovenskog tima Alain Pellet, inače poznati francuski odvjetnik. Čini se da je taj diplomatski spor mirno razriješen kada je članovima slovenskog tima vozač hrvatske ministrice omogućio konzumaciju prava neometanog prolaza sudskim dvorištem.

Milanović najavio da će Linića nositi “u zubima”

Zoran Milanović, premijer i predsjednik SDP-a, pohvalio se na sjednici Predsjedništva SDP-a da u vrlo dobroj formi dočekuje subotnju sjednicu Glavnog odbora stranke. “Ako je netko spreman za bitku u subotu, ja sam fit. U zubima mogu nositi tri puta težeg protivnika”, rekao je Milanović misleći vjerojatno na Linića jer je u istom dahu usputno diskvalificirao Tonina Piculu opaskom da je on “najljeniji zastupnik u Saboru”. “Vidio sam da je netko negdje Slavka nazvao jednim od patrijarha SDP-a. Patrijarh je samo jedan. A ja to nisam. A ako nisam ja, nije nitko”, zaključio je impresivnu nisku mudrosti predsjednik SDP-a. Za subotu spreman.

Sve stranke 
odbile pomoći poplavljenoj Slavoniji

Ivan Barišić, nezavisni vijećnik u Omišu, uzalud je na sjednici Gradskog vijeća predložio da se vijećnici odreknu 100.000 kuna koliko je u proračunu predviđeno za stranke i političare.

Novac bi vijećnici mogli donirati za poplavljenu Slavoniju, mislio je Barišić čiji je prijedlog, prema pisanju Slobodne, glatko odbijen. To je novac koji pripada strankama, objasnili su mu kolege, i crni i crveni, koji su se za tu priliku ekspresno ujedinili.

Baldasarova kći dobila posao u Ministarstvu 
kulture

Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, čija je kći dobila posao u Ministarstvu kulture, izjavio je da mu je to drago “jer ju je bilo teško gledati nezaposlenu”. Priznao je, doduše, da “ne zna što tamo radi”, ali kao da je to sada važno.

>> Nije bilo tajnog praćenja Linića, pratili su ga javno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije