Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI NA ULICAMA
Povratak na članak

Slovenci prosvjeduju protiv zatvaranja: 'Mjere su nelogične i iracionalne'

U Sloveniji je u zadnja 24 sata bilo 1335 novozaraženih koronavirusom, uz visok 23,7-postotni udio pozitivnih testova

Komentari 3

NE
neboiznadzagreba2
17:21 01.04.2021.

Godinu dana uvode se razne mjere, otvara, zatvara, maltretira, ispire mozak... Rezultati? Pandemija urušavanja ljudskih sloboda, nepoštivanje zakona i ustava, nevjerojatni skok broja diktatora koji uživaju u nametanju represije. Obranimo svoje slobode, bez njih je i najzdraviji čovjek nitko i ništa.

VL
DU
Deleted user
14:05 02.04.2021.

Kako Pahora nije sram pozivati se na "struku"??? Da li je "struka" tih par "znanstvenika" koji željni trenutka slave prognoziraju godinu dana smak svijeta??? Kaj je sa onim svim pravim znanstvenicima koji kritiziraju sve ove mjere???

VL
EP
Epil
00:29 02.04.2021.

Mislio sam da nakon Oluje vise nikada necemo morati uzeti oruzje u ruke. Sad sam sve manje siguran u to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.