Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi im pomoći

Slomila se kad je vidjela da beskućnici kopaju po smeću pa im ostavila ovu poruku

poruka na restoranu, Ashley Jiron
Foto: Instagram
13.04.2015.
u 18:49

Ashley Jiron iz Oklahome, vlasnica restorana P.B. Jams, ostavila je nesvakidašnju poruku na ulazu u svoj restoran

Nesvakidašnju poruku ostavila je Ashley Jiron iz Oklahome, vlasnica restorana P.B. Jams, na ulaznim vratima u lokal, a koja je obišla svijet.

Žena se "slomila" nakon što je shvatila kako beskućnici kopaju po smeću restorana i traže ostatke hrane pa im je ponudila besplatne obroke kako to više ne bi morali raditi, piše Independent.

– Osobi koja kopa po našem smeću tražeći obrok, ti si ljudsko biće i zaslužuješ više od obroka iz kante za smeće. Molim te uđi unutra tijekom radnog vremena na klasični Pb&J, svježe povrće i čašu vode besplatno. Bez ikakvih pitanja. Tvoj prijatelj, vlasnik – poruka je na ulazu u restoran koja je preplavila društvene mreže Reddit i Instagram.

Vlasnica restorana kaže kako želi pronaći beskućnika koji je kopao po njihovu smeću i pomoći mu.

– Primijetila sam da su neke vreće za smeće koje sam iznijela van otvorene i da je netko uzimao ostatke hrane iz njih. To me uistinu povrijedilo – rekla je Ashley Jiron.

Komentara 13

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:06 13.04.2015.

To je Ruska propaganda, u Americi nema beskucnika i gladnih, oni postoje samo u Sjevernoj Koreji (iako su nevidljivi).

Avatar GERO2
GERO2
19:58 13.04.2015.

Lazu to je sve na struju,toga nema pogotovo u USA!Sto bi joj srce puklo kad bi vidila po Lipoj nasoj kako se kontejneri prevrcu,ma ne zbog hrane vec zbog boca!

DU
Deleted user
22:25 13.04.2015.

a sto u vecernjem ne otvorite rubriku "vijesti iz USA"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije