Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNICA ZA GENERALA PRALJKA

Ike Mandurić pozvao večeras na molitvu na Kamenita vrata

Ivan Ike Mandurić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/7
30.11.2017.
u 14:48

Odustati ne smijemo, umoriti se ne smijemo, radi mrtvih i živih. Dođite svi, malo mira i poniznosti uz molitvu, svakom od nas treba. Molim Vas pozovite sve suborce. Vidimo se! - poziva p. Ike Mandurić.

Popularni isusovac, studentski kapelan p. Ivan Ike Mandurić pozvao je večeras u 20 sati na molitvu krunice za "generala Praljka, za sve žrtve rata, sve uznike i za Domovinu nam jedinu".

- Dragi branitelji, svi koji znadete neku molitvu, ma kako dugo da je niste molili! Večeras je zbor na Kamenitim vratima. Pruži korak, prevali molitvu preko usana, i zavapimo svi Bogu, i za našeg generala, sve uznike, narod Herceg Bosne, i sav hrvatski. Ne treba puno pričati, sve vidite, sve znadete. Ali silan je Bog, i njegova je zadnja. Ništa nije gotovo, i čuda su moguća ako se skrušimo, i zavapimo k'o nekad. Povedite sve svoje, boriti nam se. S Bogom, pobijedit ćemo, ako ustrajemo - poručio je preko svoga Facebook profila p. Ike Mandurić.

- Odustati ne smijemo, umoriti se ne smijemo, radi mrtvih i živih. Dođite svi, malo mira i poniznosti uz molitvu, svakom od nas treba. Molim Vas pozovite sve suborce. Vidimo se! - poziva p. Ike Mandurić.

Komentara 27

DU
Deleted user
16:05 30.11.2017.

Dovedite i levičare na egzorcizam.

KR
kruti193
15:55 30.11.2017.

kak su se dežurni petokolonaši&partijci odmah osjetili ugroženima!!!!

DO
DonQuijote
16:26 30.11.2017.

Gle koliko je smradova diglo glavu pa pište i cvile.Previjaju se u vlastitoj zloči i jalu. Smeta vam molitva? Kamenita vrata? Ike? Grizite se samo, prošla su vremena kada ste zbog molitve ljude slali na robiju a tek dolaze onaona u kojima ćemo suditi veleizdajnicima tipa Mesić,Pusićka, i sličnima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije