Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
likvidacija pukanića
Povratak na članak

Slobodan Đurović: Mene netko želi poslati na vješala!

Đurović je kazao da je Marjanović od njegova brata tražio 300 tisuća eura za promjenu iskaza.

Komentari 4

OB
-obrisani-
12:22 27.09.2010.

USKOK je čini mi se totalno usrao stvar sa svojim \"svjedocima pokajnicima\". Za slobodu ili male kazne sad tu svi lažu jedni protiv drugih. To sa \"pokajnikom\" treba koristiti vrlo mudro. Ali USKOK izgleda to koristi da skrati istrage, daa sebi uštede živaca, resursa i vrijeme. Pa ispadne naopako.

VL
MM
Mladen Miletić
13:29 27.09.2010.

S. Đurović: Krunski svjedok Marjanović laže, i to glupo, to sam se uvjerio kod svoga spora kako se to radi. Koga briga na sudu zato ? Sud gleda uvjek samo to ka svako ima svoju istinu ili svi lažu uvjek i redovito pred sudom. Tako da sud to nimalo ne zanima ili interesira !

VL
MM
Mladen Miletić
19:49 27.09.2010.

Slobodan Đurović: Mene netko želi poslati na vješala! Ne da žele oni to nego su več sve sredili; omča je na vratu sad samo malo da se stolica izbaci ispod nogu i za sud sve gotovo fala bogu !

VL
MP
mparac3
23:27 27.09.2010.

Istina je posljednja stvar koja sud interesuje, mada bi trebala biti prva i(li) jedina... Koliko para - toliko i istine. Suce, u pravilu, interesiraju samo tri stvari: novac, novac i novac.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.