Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć

Slijepi umiljati psić hitno traži novu obitelj!

Jerry
03.11.2014.
u 08:32

Osim sljepoće, Jerry dijeli još dvije osobine zbog kojih neki psi teško pronalaze dom, a to su crna boja dlake i poodmakla dob

 

 

Jerry nije mikročipiran i zbog toga nije poznato tko su bili prethodni vlasnici, ima oko devet godina, umiljat je, miran i čist.

Težak je oko pet kilograma i ima crnu dlaku. Trenutno boravi u malenom kavezu u Veterinarskoj  stanici jer Udruga nema svoje sklonište, a privremeni udomitelji za ovo nesretno malo stvorenje još se traže. Jerry treba vrlo posebne ljude koji će ga primiti u svoj dom.

Kao i svako drugo slijepo pseće  biće, treba uredan dom  u kojem će moći zapamtiti raspored  stvari, kako  bi  znao  puteve kojima se može kretati. On je još zbunjen  svojom sljepoćom i boji se neobičnih glasnih zvukova. Bilo bi mu lakše kada bi imao dobroćudnog četveronožnog prijatelja podjednake veličine jer bi ga mogao pratiti osluškujući kako se kreće.

Osim sljepoće, Jerry dijeli još dvije osobine zbog kojih neki psi teško pronalaze dom, a to su crna boja dlake i poodmakla dob. Ukoliko želite  upoznati Jerrya ili trebate dodatnu  informaciju,  javite se volonterima udruge Šapica na broj mobitela 095 926 3234 ili na stranicama www.sapica.hr, www.facebook.com/sapicahr ili e-mail adrese sapica@sapica.hr ili na sapica.zapresic@gmail.com

>> Volonteri uz pomoć policije uzeli Dinka nemarnom vlasniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije