Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se

Slijepi Blacky nestao iz ograđenog i lokotom zaključanog dvorišta

Blacky
Foto: Privatni album
1/3
18.12.2016.
u 00:12

Vlasnica sumnja da ga je netko ukrao, jer Blacky se uopće ne snalazi u prostoru da bi mogao preskočiti ogradu imanja u Popovcu na kojem je bio

Mješanac Blacky prije četiri mjeseca spašen je iz jednog skloništa u kojem pse ubijaju nakon 60. dana. Potpuno crn i slijep, nije imao šanse za udomljavanje pa ga je Ana V. dovela na svoje imanje u Popovcu.

- Blacky ne voli biti zatvoren u kući i zato ostaje u dvorištu. Sve je ograđeno i osigurano i on nikako nije mogao preskočiti. Iako je već četriri mjeseca kod nas, uopće se ne snalazi u prostoru. Ako ga ne zaustavimo kad počne trčati, u stanju je zaletiti se u ogradu, u drva koja su tu stalno naslagana - kaže Ana V. Da ga nema vidjelo se rano ujutro, kad je na imanje stigla gospođa koja je došla nahraniti sve pse. Ograda je bila nedirnuta, nigdje nije bilo nikakve rupe, lokoti su bili zaključani, ali Blackyja nije bilo u dvorištu.

- Sumnjam da ga je netko ukrao, očito su u dvorište ušli preko glavne ograde koja je visoka dva metra. To znači da ih je moralo biti više, jer jedna osoba to sama nije mogla napraviti. Blacky nije plašljiv, dapače, ako čuje zvuk auta ili glasove ponaša se kao zaštitnik dvorišta. Ali ako mu se ponudi hrana, bez problema mu se može prići - opisuje psa vlasnica.

Blacky je veliki pas, ima sigurno 40 kilograma, mješanac je ptičara i labradora. Cijepljen je, čipiran i kastriran, potpuno je zdrav, a prepoznati ga se može i po maloj bjelini na prsima. Vlasnica je obavijestila veterinare, udruge, a prijavljuje i policiji da je pas ukraden. U potragu će i sa psima tragačima.

- Ako ga je netko htio, mogao me pitati jer pas ionako traži dom - kaže Ana V. koja se nada da se psu ništa neće dogoditi. Moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da joj jave na 092/13-31-561 ili 092/11-01-703.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babas
babas
03:06 19.12.2016.

Pas je slijep i potpuno zdrav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije