Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeftinije do knjiga

Slavonski Brod organizira​o akciju razmjene školskih udžbenika

Slavonski Brod (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
31.08.2013.
u 17:50

Roditelji i učenici koji su se danas zatekli na "Korzu", te na štandovima među ponuđenima pronašli udžbenike koji im još nedostaju, nisu krili zadovoljstvo jer su djelomično uspjeli rasteretiti kućne budžete.

Grad Slavonski Brod u lipnju je za učenike osnovnih i srednjih škola uspješno organizirao akciju međusobne razmjene, darivanja ili prodaje korištenih udžbenika, na kojoj su mnogi od njih uspjeli znatno jeftinije doći do dijela potrebnih školskih knjiga za predstojeću školsku godinu, a oni koji su prodavali do nešto novca.

Zbog velikog interesa učenika i njihovih roditelja akcija je ponovljena i tijekom ovoga vikenda. Učenicima je za tu prigodu na slavonskobrodskom Trgu Ivane Brlić Mažuranić Grad stavio na raspolaganje desetak kupoprodajnih štandova, no međutim to se već danas, prvog dana razmjene zbog velikog broja zainteresiranih pokazalo premalo, pa su se učenici vrlo brzo snašli i svoje udžbenike izložili ispred izloga robne kuće \"Vesna\".

Roditelji i učenici koji su se danas zatekli na \"Korzu\", te na štandovima među ponuđenima pronašli udžbenike koji im još nedostaju, nisu krili zadovoljstvo jer su djelomično uspjeli rasteretiti kućne budžete i olakšati si pripreme za novu školsku godinu koja počinje u ponedjeljak. Slavonskobrodski učenici koji danas nisu stigli na razmjenu školskih udžbenika imaju priliku to učiniti još sutra i to u vremenu od 9 do 14 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije