Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušavao red i mir

Slavonac isticao zastavu bivše države pa je kažnjen

Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija
30.11.2022.
u 10:22

S obzirom da je zastavu istaknuo 29. studenog, neki od komentatora na društvenim mrežama u šali su primijetili da je na taj način možda slavio nekadašnji Dan republike

Slavonac iz okolice Požege na svojoj je kući isticao zastavu bivše države, pa zaradio kaznu.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, u utorak 29. studenoga tijekom dana u mjestu Jakšić u Kolodvorskoj ulici 47-godišnji muškarac je na prednjem dijelu svoje kuće do ulice istaknuo zastavu bivše države Jugoslavije. Time je, ističu u policiji, vrijeđao moralne osjećaje građana.

Protiv 47-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

S obzirom da je zastavu istaknuo 29. studenog, neki od komentatora na društvenim mrežama u šali su primijetili da je na taj način možda slavio nekadašnji Dan republike.

VIDEO Objavljeni detalji požara u centru Zagreba: Policija otkrila koga dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:41 30.11.2022.

taj nije Slavonac nikako... zvati ga slavoncem je uvreda za sve Slavonce i Hrvate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije