Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kornatska tragedija
Povratak na članak

Slavica: 'Prošlo je 13 godina i očekujem kraj ove agonije. Ja sam svoju kaznu već prošao'

Riječ je o jednoj od najvećih poratnih tragedija u Hrvatskoj kada je 2007. u gašenju požara na Kornatu živote izgubilo 12 vatrogasca. Slavici se već dva puta sudilo i oba je puta nepravomoćno oslobođen optužbi.

Komentari 4

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
07:27 22.10.2020.

Dabogda dobio milijardu kuna odštete i da tužiteljstvo sve to regresno plati

VL
Avatar kenshi
kenshi
16:19 22.10.2020.

Proći će još 13 godina dok ne preminu od starosti svi pravi krivci za tu tragediju. Jedan je već pokojni.

VL
Avatar Ričard
Ričard
10:39 22.10.2020.

zrtveno janje,

VL
SI
sisavac
08:31 22.10.2020.

samo jedna osoba zna što se tamo događalo, zašto i pošto su tamo išli, al ne želi reći istinu. frane.. 13 godina čekaš. samo si ti preživio. što je u tom kamenu vrijedilo toliko da se išlo gasit požar na škoju na kojem nema ni jednog živog bića?! država isplatila masne odštete za nešto za što nikad nije utvrđena odgovornost državnog aparata. zašto? zašto se naš novac dao? žao mi unesrećenih. ali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.