Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Dobrović:
Povratak na članak

Bonusi čelništvu Hrvatskih šuma su neprihvatljivi

Hrvatska se nikada neće izvući iz krize ako dopustimo takvo ponašanje. Mislim da se trebaju crvenjeti oni koji potražuju takve bonuse, rekao je Dobrović.

Komentari 2

SN
snajper
15:41 25.07.2016.

Mislim a vjerujem da vecina dijeli moje misljenje da svima iz uprave hrvatskih suma drzava treba zahvalit na suradnji, raskinut sve ugovore sa svima i osim place nema bonusa jer se kod nas radi za placu. Ako su spisobni nek idu van radit za 2 do 3 .000 eura ako dobiju i toliko. Inace obvezno zabranit i pomisao na bonuse u drzavnim firnama i trgovackim drustvima. Ove obvezno kaznit i vratit opljackanu i podjeljenu dobit a svima otkaz, bog pokusaja pljacke. Pozivam novinare da ovakve slucajeve istraze i da ovo forsiraju skroz do izbora da glasaci vec jednom shvate kog biraju. Svaki koji ulazi u sabor objavit zivotopis i temeljito ga istrazit prije glasovanja za izbore

VL
DO
domljani
21:05 25.07.2016.

o kakvoj krizi govori tehnički ministar? hrvatska je druga švicarska.. već je prije 25 godina prognozirao veliki ekonomist šime dodan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.