Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredna skupština
Povratak na članak

Slamka spasa od stečaja Jadrana - sporazum s HFP-om

Idemo u stečaj zbog 1,5 milijuna kuna, ustvrdio je to predsjednik Nadzornog odbora crikveničkog Jadrana Dragan Magaš.

Komentari 2

UK
Ugo Kajvez
21:51 24.05.2010.

Danas sam na radiju čuo vrlo zgodnu stvar, .... stručnjakinja (ne sjećam se više kako se zvala jer sam emisiju uhvatio pri završetku) za hrvatski jezik je objašnjavala jezičnu razliku između \"radnika\" i \"djelatnika\" . Radnik obavlja radi za koji dobije plaču .... Djelatni obavlja rad i NIJE NUŽNO da za taj rad dobije plaču !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . ŠTO STE VI U SVOM PODUZEĆU ........ RADNIK ili DJELATNIK ???????????? . Živi bili !! ................

VL
OB
-obrisani-
08:42 25.05.2010.

Ako trazite nesto novo sto biste radili, kao dodatni posao ili mozda kao hobi pogledajte video na zaradazazivot.ws i dokaze o isplatama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.