Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2.1 PO RICHTERU

Slabiji potres kod Sarajeva: 'Zatreslo nam se staklo na komodi'

EMSC
07.04.2023.
u 20:18

Ovaj slabiji potres osjetio se u okolici grada oko 19.50 sati, a brojni su izvijestili kako se to područje zatreslo

Ovog petka u večernjim satima došlo je od potresa svega nekoliko kilometra od Sarajeva. Potres magnitude 2,1 po Richteru pogodio je devet kilometra od Sarajeva, i to na dubini od 9 kilometra, javlja EMSC. 

Ovaj slabiji potres osjetio se u okolici grada oko 19.50 sati, a brojni su izvijestili kako se to područje zatreslo. ''Kratko je trajalo, nije snažno''. ''Kratko se čulo, staklo na komodi je se čulo'', javljaju korisnici.

>> VIDEO Vozačica BMW-om udarila u teretnjak u trogirskoj luci, oboje završili u moru

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:52 07.04.2023.

2.1.... da nije možda prošao šleper ili avion probio nadzvučni, možda da uvedu pravilo, ako ke manje od 3.5 onda nije bitno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije