Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolar stiže euro
Povratak na članak

Slabi euro jača njemačke dionice, ostatku Europe utjeha su turisti iz SAD-a

Mario Draghi pokrenuo oporavak eurozone slabljenjem eura

Komentari 21

BF
brkonja fra brkati
08:42 17.03.2015.

Jedno pitanje u svezi ove teme ? Zašto guverner ECB nikako ne može biti nežidov ?? Draghi je treći po redu i on je Židov cionist,inače jedan od bivših direktora zloglasne Goldman&Sachs. A igre sa tečajevima i manipulacije,sasvim su tipični za te kriminalce,koji time rade isključivo u svoju korist,a na štetu svih ostalih.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:14 17.03.2015.

Pazljivi promatraci koji citaju izmedju redova zapadnu propagandu primjecuju da su se tri glavne zapadne valute skoro izjednacile 1 : 1: 1 (Americki dolar, Euro i Svicarski franak). Pametnima je jasno sto se dogadja.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:46 17.03.2015.

Manipulacije cijenama nafte i ratovi kako bi se dolarski nametnuti sistem odrzao je jedini mehanizam posrnulog imperija da uspori rastakanje nakaradne financijske kule od karata. Ulazimo u zavrsnu fazu globalne financijske promjene gdje se centar moci seli u Aziju.

VL
R0
R00kie
08:40 17.03.2015.

prestanite obmankivati narod...njemacke dionice rastu jer im slabi euro povecava izvoz i zaradu a ne zbog neceg nedokucivog. tko ima industriju ima i zarade, a tko se bavi satorasima ima nezaposlenost i HDZ!

VL
RA
rakikaki
09:08 17.03.2015.

Sad kad su svi poceli pricati o dolaru vrijeme je da ga prodam.

VL
CI
cijela istina 3
08:40 17.03.2015.

sto se tice 90posto hrvata.....neka euro slabi,a za onih ostalih 10posto sto imaju bogatstava u eurima neka naprave konverzaciju ili neka si kupe zlato.ipak radimo za kune......a kad sam cuo da prvo sto bi karamarko napravio je to da bi rusio kunu,nisam mogao vjerovat koju on politiku zeli vodit.......a znam pogodovanje opet bogatima.dok je milanovic sa druge strane govorio da se sa tim ne smije igrat.pa ja nebi samo zbog toga glasao za karamarka

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:52 17.03.2015.

Po nasim tzv. analiticarima Euro zona je Njemacka, dok su Francuska, Italija, Spanjolska, Nizozemska, Belgija, Austrija, Portugal, Irska, Madjarska, Ceska, Poljska, Grcka itd. u Africi pa ih to ne pogadja.

VL
DA
darijopotter
14:17 17.03.2015.

ja imam buraza u USA,koji mi redovno salje dolare.vrijednost dolara se skoro udvostrucila tako da je to za mene super.A sta ce biti sa svijetskom ekonomijom zaboli me patka.Aj zdravo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.