Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO 2,31 PROMILA

Skupio 24 kaznena boda, ostao bez vozačke i pijan izazvao nesreću. Sutkinja ga je pustila!

Alkotest ilustracija
DPA/Pixsell
11.10.2022.
u 09:02

Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje novčane kazne do 49.000 kuna i kazna zatvora u trajanju do 120 dana

Nakon što je ostao bez vozačke jer je u dvije godine skupio čak 24 kaznena boda, 25-godišnjak iz Varaždinske županije sjeo je u automobil i pijan izazvao nesreću u nedjelju oko 15.30 sati u Črncu Biškupečkom. Upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem od 2,31 promila alkohola u krvi i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s ceste, udarivši u žičanu dvorišnu ogradu.

Vlasniku oštećene ograde nije ostavio svoje podatke, već je napustio mjesto događaja. Naknadno je pronađen, uhićen i doveden u Policijsku postaju. Uz optužni prijedlog doveden je sutkinji prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu, s prijedlogom određivanja zadržavanja u trajanju do 15 dana, no nakon saslušanja sutkinja ga je pustila na slobodu, priopćila je Policijska uprava varaždinska. Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje novčane kazne do 49.000 kuna i kazna zatvora u trajanju do 120 dana.

Komentara 5

BE
Beyonder
09:48 11.10.2022.

Bravo za sutkinju, invalidom te taj isti napravio. Koza podojena

MO
modovisisajteMaraschino
09:08 11.10.2022.

pravosuđe, rak rana hrvatske države

LI
liliZG
15:38 11.10.2022.

možemo se samo nadati da kada ćemo ponovo čitati o ovom mladom čovjeku u rubrici crna kronika, da će to biti nakon što je pregazio dotičnu sutkinju,...pa ćemo vidjeti , koliko će onda biti na slobodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije