Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurozastupnik ORaH-a
Povratak na članak

Škrlec poziva Josipovića da ustane protiv Vlade

Šefica ORaH-a Mirela Holy nedavno je dala osobnu podršku kandidaturi Ive Josipovića za novi mandat

Komentari 4

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
19:33 24.09.2014.

hahahaha....moram skrušeno priupitat...da li je ovaj normalan(iako mu je zahtjev itekako neupitan)....pa postavlja tako neantifašističko pitanje dvostrukom intelektualcu, najizvođenijem autoru i nadasve u vrlo prijateljskim odnosima sa svim više no javnim neprijateljima Hrvata....čovječe...da li si normalan?

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:26 24.09.2014.

Neće ustati jer bi ga komšije iz "regiona" onda nazvali usta*om.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:43 24.09.2014.

Nadam se da se Škrlec do Strasbourga ne vozi licemjerno pomoću žderača energije aviona, auta ili vlaka, nego ekološki, rolama, biciklom, ili možda ima vjetropropeler u dupetu.

VL
FN
Fr@njo
19:49 24.09.2014.

o tome ne odlucuje josipovic, vec loby koji ce event. finacirati planirane elektrane...sve ostalo je lupetanje. ja osobno sam protiv gradnje elkektana na kruta goriva, a kakav stav ima predsjednik , neznam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.