Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVILI LISTU U OSIJEKU
Povratak na članak

Škoro objasnio tko će dobiti 'po prstima': 'Radilo se o krađi'

Na pitanje novinara na koga je mislio kad je izjavio da će oni koji "mašu prstima dobiti po prstima" kada Domovinski pokret dođe na vlast, Škoro je rako kako je govorio o onima koji pljačkaju državu.

Komentari 20

ST
stefj
11:47 20.06.2020.

Kako mediji manipuliraju izjavama, konfabuliraju i stvaraju javno mišljenje, to je poznato od prije... Zato neki jako paze i izražavaju se jednostavnim rečenicama da im novinari što teže iskonstruiraju priču i stave biljeg na čelo. Gadna je ta medijska oligarhija i njezina sprega s političkom oligarhijom...

VL
EM
Emoji
11:57 20.06.2020.

Javili su se neki iz jedne opskurne strančice, strančice trgovaca, koji su sve ove godine plovili na trgovačkoj šifri "bilo s kim samo za sinekure" da su njihove žene na čelu sa onom iz Osijeka do ministrice Divjak pokazale srednji prst i da će na izborima dodatno pokazati. E pa drugovi iz HNS-a na vas se niti nije računalo, vi niste niti na razini statističke greške, na vaše glasove također, tako da i kada biste htjeli glasati za Domovinski pokret i koaliciju, vaši glasovi ne bi donijeli korist. Toga ćete vi postati svjesni 5.7. kada završava vaš status u hrvatskoj politici.

VL
ZE
Zambija export-import
11:48 20.06.2020.

Sorry, ali još se nije rodio onaj koji bi spriječio hadezeovce da ne kradu.

VL
DU
Deleted user
18:27 20.06.2020.

Ma sve je to kod njega u redu ali imam neki čudan osjećaj da sam većinu ovih tipova oko njega već vidio u nekoliko političkih opcija. Možda se oni drže one bilo kuda za vlast svuda.

VL
DA
danijelrukavina4
12:55 20.06.2020.

Kada malo sada sa otklonom o svemu ovome razmišljam, malo mi sve "ovo" oko "srednjeg prsta" naginje na manipulaciju. Čini mi se da je počelo sa onom novinarkom večernjeg lista koja je na "TV Večernji" na sučeljavanju Jandrokovića i Škore,e, kandidate "počastila" sa "najvažnijim " pitanjem u kampanji - sa abortusom. Tu su se "stavovi" kandidata "sukobili" ( mislim da je o tom pitanju jako dobar odgovor dala komentatorica gđa. Mamiić, koja je rekla da su trebali reći - oprostite, to je moja privatna stvar što ja o tome mislim). I tu je onda "krenulo", sa "sočnim" odgovorom jedne novinarke, sa srednjim prstom jedne gospođe iz Osijeka, sa srednjim prstom bivše predsjednice (koja je vratila "dug" suparniku iz predsjedničke kampanje) - uglavnom, kost je bačena. U međuvremenu, danas vidim u Sisku je krenula inicijativa "Hod za život" ( da se razumijemo, pa nitko nije protiv života ), samo mi se čini da se ta inicijativa debelo iskorištava u političke svrhe. Jer kada sada povežeš to pitanje koje je "postavila" novinarka i ove "manifestacije", to mi sve naginje na dobro smišljen "politički aktivizam". A sve te "manifestacije" i "ove" i "one" su za moj pojam jedna vrsta manipulacije. Pozdrav "vjernicima" i "ostalima". Mislim da je svima izvrstan odgovor dao onaj naš svećenik na misiji u Africi.

VL
DA
danijelrukavina4
11:59 20.06.2020.

Miroslav Škoro je objasnio da se radilo o tome da će sankcionirati lopovluk, ako bude u mogućnosti koalirati u vladi. Premijer Plenković je ispred liste HDZ-a već ranije objavio da stranka mu ide sa sloganom nulte tolerancije na korupciju i lopovluk u politici. Aktualni predsjednik SDP-a Bernardić također, ako osvoji vlast, kaže da će se obračunati sa kriminalom u politici. Koliko vidim, svi vaši programi su protiv korupcije i kriminala - tu je apsolutni 100 % -tni konsenzus. Pitao bih Vas sve - na koji način to kanite provesti? Ako je oko toga konsenzus svih, dajte nam pojasnite smjernice Vaših programa na koji način bi se društvo oslobodilo korupcije i lopovluka. Jer to je, koliko vidimo, gorući problem ove zajednice. Molio bih svakog od aktera ovih izbora da pojasni način uspostave i ojačanja sistema za spriječavanja korupcije i lopovluka u javnim institucijama i javnim poduzećima. Da li, budući da je oko toga 100 % konsenzus, postoji mogućnost izgradnje velike koalicije, a kojoj bi osnova bila na toj temi.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:12 20.06.2020.

Govori kao "o pljackasima", a okruzio se pljackasima.

VL
Avatar GroundZero
GroundZero
22:42 20.06.2020.

Opet izmotavanje i pravdanje notornog laprdanja. škoro je rekao da će, kad oni dođu na vlast, oni koji mašu prstima dobiti po tim prstima. Jedine koje su mahale prstima su bile žene. Opet laž i nedosljednost izrečenome.

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
13:41 20.06.2020.

Škoro postaješ gori u lapsusima od Kolinde i Milanovića zajedno. Kakve to mrke tipove oko sebe imaš? Svi mi izgledaju kao istjerivači dugova, a ti kao da tjednima nisi spavao

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
12:49 20.06.2020.

Voli čovjek udarati žene po prstima....Sada bar znamo zašto mu smeta Istambulska konvencija....

VL
DI
DinkoD
11:17 20.06.2020.

Kako se tamburas izvlaci...

VL
DU
Deleted user
12:46 20.06.2020.

Evo, doslovno prenosim iz drugog članka iz Večernjeg. Škoro je komentirao žene koje su mu pokazale srednji prst. "- Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima. Također je nadodao kako smatra kako se radi o vrlo vulgarnim potezima." Dakle, žena mu se usudila pokazati srednji prst? E u tome leži njegov jad i njegova prijetnja ženama koje ne slušaju muškarca.

VL
PE
penelopea2
11:31 20.06.2020.

To ne proizvede Hrvatska, nego strane kompanije u Hrvatskoj koje iznose u vrecama svoj kapital iz nase zemlje, a u Hrvatskoj ostaju mizerni porezi sto placaju drzavi i mizerne place sto daju radnicima. Odnosno ne ostaju ni place, posto ih gradjani potrose u njihovim korporacijama, Lidlu i ekipi, sto zanci da ostaje spaljena zemlja iza njih.

VL
DU
Deleted user
11:34 20.06.2020.

To je Skoro najvjerovatnije mislio,,,e dosta vise HDZ-ovih prstiju u kradji sad moraju doci na red malo nasi prsti.............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.